Ambitie

Gezondheid, welzijn en sport zijn voor mij voorname werk- en interessegebieden, maar ook overheid en onderwijs sluiten aan bij mijn ambities. Mijn belangrijkste drive hierbij is het vergroten van de kwaliteit van zorg en dienstverlening/sportaanbod. Kwaliteit van leven staat voor mij centraal o.a. door het stimuleren van zelfstandigheid, de eigen autonomie en mogelijkheden tot ontwikkeling.

Ik heb een grote passie om verbeteringen te kunnen realiseren op sociaal vlak die het leven voor mensen wat aangenamer maken. Mijn kwaliteiten liggen vooral in ondersteunende en organiserende functies zoals op het gebied van projectmanagement, administratie en communicatie, waarbij ik met name inhoudelijk sterk ben. De afgelopen jaren heb ik mij op veel van deze vlakken ontwikkeld bij een kleine stichting op het gebied van gehandicaptensport. Mijn veelzijdigheid heb ik beschreven op de pagina Project, beleid en communicatie.

De komende jaren ontwikkel ik mij graag op deze gebieden verder bij grotere organisaties, zodat ik mijn vaardigheden, kennis en inzicht verder uit kan breiden. Tijdens het uitvoeren van administratieve functies leer ik veel over hoe organisaties en afdelingen onderling werken en welke beleidskeuzes deze organisaties maken. Zo kan ik mij de komende jaren verder ontwikkelen richting beleid en advies om vorm te geven aan mijn passie en met verbeteringen bij te dragen aan een inclusieve samenleving met ontwikkelingskansen en een goed leven voor iedereen.

Ook het gebied van de AWBZ/Wlz en WMO spreekt me zeer aan, in de vorm van bijvoorbeeld indicatieadviseur. Juist de koppeling tussen beleid en praktijk vind ik hier interessant. Welke keuzes worden daarin gemaakt, met welke consequenties voor de betrokkenen. De wetgevingen zijn ook belangrijke ingangen om de kwaliteit van leven van de betrokkenen te beïnvloeden door de juiste zorg of hulpmiddelen te indiceren.

Ik ben analytisch sterk. Ik houd van probleemanalyse en het brengen van orde en structuur in een situatie. Ik ben sterk in procesvoortgang en het inrichten van goede werkprocessen. Ik vind het leuk om te schrijven en een verzorgd eindproduct tot stand te brengen. Een goede opbouw en gedegen onderbouwing zijn voor mij hierbij van groot belang. Met genoegen breng ik kennis en vaardigheden over op andere mensen, waarbij ik vooral de eigen denkwijze probeer te stimuleren.

Vorm kunnen geven aan mijn passie en betrokkenheid met inzet van mijn kwaliteiten zijn belangrijke ingrediënten naar mijn ideale functie. Ik sta open voor interessante functies, tips/adviezen of connecties en denk ook graag met andere mensen mee.