Hoe gaat het met je? Een eenvoudige vraag, hoe is voor jou het antwoord? Ik vind het vaak ingewikkeld, het gaat op zoveel manieren met mij. Welke wil je weten?

Met chronische gezondheidsklachten en net drie weken ziek te zijn geweest van een infectie en ontsteking, kan ik niet echt zeggen dat het echt lekker gaat. Ik kan wel zeggen dat ik er het beste van maak en de goede dingen blijf zoeken. Ik kan ook zeggen dat ik in deze tijd super dankbaar ben dat ik kan ondernemen vanuit een uitkering. Geen stress daarvan nu. En ruimte om voor mijn gezondheid te kiezen. Na twee jaar lekker gáán bij de opstart van Kallikona bleek ik te enthousiast te zijn geweest. Mijn lichaam kon mijn enthousiasme niet volgen. Een stap terug dus om die twee weer op een lijn te krijgen. Daarom lezen jullie me hier wat minder. Even meer het directe werk en minder sociale media.

De vraag hoe het ging, kreeg ik dit weekend in het bos van iemand die ik jaren niet gesproken had. Er is nog een antwoord op die vraag: ik heb heerlijk genoten van het lenteweer! En, een aantal geschilderde smiley steentjes in het bos achter gelaten ????.