Wenskaarten

 

Bij kanker & ziekte

en andere intensieve situaties in het leven

Na de ontdekking van de tumoren in mijn hoofd en het hebben van een genetisch verhoogd risico op het ontwikkelen van nieuwe tumoren en kanker, ben ik in Breda naar het inloophuis voor mensen met kanker gegaan: De Honingraad. Hier ben ik bij de groep mandala tekenen begonnen. Héél fijn om te doen. Ik heb in meerdere van mijn mandala’s mijn eigen emotionele proces verwerkt. Het jaar erop ben ik geopereerd aan een voorstadium van borstkanker. Opnieuw was het mandala tekenen zo behulpzaam voor me. Eind 2023 ben ik begonnen tekst toe te voegen aan mijn mandala’s. Ik krijg er heel positieve reacties op in mijn omgeving, waaruit de wens ontstond dat ik dit de wereld in mag brengen. Daar zie je nu het eerste resultaat van! Hieronder zie je één ansichtkaart ten behoeve van het inloophuis. Daarnaast nog enkele dubbele en enkele wenskaarten.

Ansichtkaart ten behoeve van De Honingraad

Centrum voor leven met en na kanker

AK-01     €2,50 per stuk

Wanneer kanker in je leven komt, hebben veel mensen een mening over wat zij zouden doen. En heb je je weg te vinden tussen grote periodes van onzekerheid. Het leven kan als een mijnenveld voelen. Nog steeds zijn er bloemen te zien die het leven kleuren. Dat is je kracht, het leven ook te blijven vieren!

Deze kaart heb ik gemaakt voor een actie van De Honingraad, waarin ze vroegen naar je levensles. De Honingraad is een Centrum waar mensen die geraakt zijn door kanker elkaar kunnen ontmoeten en samen aan activiteiten kunnen deelnemen.

€1 van iedere verkochte ansichtkaart gaat als donatie naar De Honingraad.

NB: de donatie geldt alleen voor bovenstaande kaart. Niet voor de kaarten die hieronder volgen.

Dubbele wenskaarten

Hieronder vind je mijn dubbele wenskaarten met enveloppe. Je kunt aan de rechterkant van iedere foto klikken voor een tweede plaatje, waarop je beter kunt zien wat er op de kaart staat. De kaarten zelf zijn zonder copyright op de voorkant.

De dubbele wenskaarten zijn 15 bij 15 centimeter en €3,50 per stuk. Kies je 6 kaarten, krijg je een daarvan gratis.

DW-01 Chaos

DW-02 Emoties   

DW-03 Ribbons

DW-04 Oerstem

DW-05 STOM

DW-06 Dromen

Enkele wenskaarten

Hieronder vind je mijn enkele wenskaarten met enveloppe. Je kunt aan de rechterkant van iedere foto klikken voor een tweede plaatje, waarop je beter kunt zien wat er op de kaart staat. De kaarten zelf zijn zonder copyright op de voorkant. De enkele wenskaarten zijn 15 bij 15 centimeter.

EW-01 Joy
€2,50 per stuk

Voorraad: 1

EW-02 Innerlijk dragen
€2,50 per stuk

Voorraad: 6

EW-03 Eenzaamheid
€2,50

Voorraad: 2

Bestellen en verzenden

Op dit moment kan ik je geen webshop met automatische betalingen bieden. Je kunt onderaan het bestelformulier invullen. Je krijgt daarna van mij een factuur met een bedrag wat je kunt overmaken aan De Vrije Uitloop. Dit is een coöperatie die mij in de gelegenheid stelt met uitkering te kunnen ondernemen. Mijn energie is laag, waardoor ik niet dagelijks verzendingen in orde zal maken. Heb je speciale wensen, voeg het toe in de opmerkingen van het bestelformulier. Ik kan bijvoorbeeld de kaart namens jou naar je geliefde of kennis sturen, zodat je niet hoeft te wachten tot het eerst bij jou bezorgd is.

Verzendkosten binnen Nederland:

  • 1-3 kaarten        €2,50 zonder track en trace
  • 1-3 kaarten        €3,50 met track en trace
  • 4 en meer          €5,00 met track en trace

 

Algemene voorwaarden De Vrije Uitloop
Privacy statement De Vrije Uitloop

Bestelformulier

11 + 7 =