Kallikona Designs: voor kleding en sieraden waar je blij van wordt!

Passie uitdragen

Kallikona Designs brengt je inspirerende ontwerpen, gedrukt op kleding of accessoires, om jouw passie uit te dragen of de boodschap waar jij mee resoneert. De ontwerpen zijn onder andere geïnspireerd door yoga en dans, en door dingen die mij raken of waarvan ik denk dat ze jou kunnen raken. Ook leuk te dragen als sportkleding. De designs zijn onderverdeeld in verschillende categorieën: dans, yoga, life en houdoe (de Brabantse groet waar ik van houd). Je komt op deze pagina weergaven van verschillende designs tegen.

Webshop

Spreadshirt zorgt voor de productie, betaling en levering. Spreadshirt heeft diverse modellen kleding, zoals t-shirts, truien en hoodies. Ze hebben evenals verschillende accessoires, zoals kussens, tassen en mokken. Via de knop hieronder kom je bij de webshop uit, waar je de producten van Kallikona Designs kunt vinden.

Achtergrond Kallikona Designs

Kallikona Designs is zeg maar de hobby tak van mijn bedrijf. Daarom vind je deze niet terug op de homepagina. Het is niet mijn hoofdactiviteit, maar een uiting van wat ik leuk vind om te ontwerpen en uit te dragen in de wereld.

Kallikona Designs is voortgekomen uit mijn passie voor muziek en dans. In 2015 maakte ik mijn eerste ontwerp voor een inzamelingsactie voor een goed doel. De actie was een dansfeest. Als extra activiteit verkocht ik t-shirts en maakte het ontwerp, I love to dance. Ik werd zo blij toen ik voor het eerst het shirt in handen had met mijn eigen ontwerp. Daarop besloot ik dat ik er meer mee wilde.  Plaatjes maken waar mensen blij van worden en waar ze voor durven gaan staan. Voor een beetje positiviteit en liefde in de wereld. 

En zo geschiedde. In mijn designs gaat het grotendeels om de combinatie van beeld en tekst, het uitdragen van een boodschap en inspireren van mensen. Dit valt zo mooi binnen de missie van Kallikona, dat ik besloot deze naam te koppelen aan de webwinkel.

Spreadshirt

Spreadshirt is een online internationaal platform voor on-demand-druk van kleding en accessoires. Ze hebben een focus op duurzaamheid en meerdere producten waar je uit kunt kiezen, o.a. van biologische materialen.

Spreadshirt geeft een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Als het niet past of het product niet naar jouw tevredenheid is, kun je het terugsturen. Bij problemen met je bestelling bel naar  Spreadshirt: +31 30 3100057. Je kunt betalen via IDeal, creditcard of PayPal. Voor Nederland zul je je bestelling vanuit Duitsland ontvangen. Dit kan een paar dagen duren.

De maten bij Spreadshirt lijken over het algemeen eerder kleiner dan groter uit te vallen. Kijk goed naar de maattabel. Spreadshirt heeft beperkte mogelijkheden voor grotere maten. Voor vrouwen gaat het premium shirt tot 3XL. Bij mannen gaat het premium shirt tot 5XL. Ook de andere modellen vallen bij de mannen vaak net iets groter dan bij de vrouwen.

 

Designs op maat

Heb je een bepaalde quote en/of afbeelding die je graag op een kledingstuk of accessoire zou bestellen, neem dan contact met me op. Allereerst zijn auteursrechten belangrijk, niet alle quotes en afbeeldingen mogen gebruikt worden.

Ook voor zakelijk in te zetten designs kan ik je van dienst zijn. Denk bijvoorbeeld aan een design dat precies bij jouw bedrijf of cursus past en mensen in een speciaal voor jullie ingerichte shop kunnen bestellen.

Veel van de designs hebben een specifieke kleurstelling. Wanneer je een van de designs heel mooi vindt, maar graag een andere kleurstelling kiest, neem contact met me op en ik kijk naar de mogelijkheden.

Je kunt me mailen op esther@kallikona.nl.

Kettingen

Naast de designs bij Spreadshirt maakte ik later nog enkele designs voor kettingen. Drie designs staan op een plectrum, waar ik een hanger van heb gemaakt. De muzikale is een enkelzijdige hanger. De twee natuurdesigns staan op een dubbelzijdige hanger. Daarmee heb je twee kettingen in één dus! Ze kunnen zowel met een 925 zilver of gold plated ketting geleverd worden.

Ook een tweede serie kettingen, met het yin yang teken, vond het levenslicht. Heb je hier interesse in, stuur me dan een mailtje op esther@kallikona.nl.