Een aantal jaar geleden heb ik deze website opgericht als verlengde visitekaartje in mijn zoektocht naar werk. Ik gaf hier aan wat ik te bieden had en wat ik gedaan had. Tevens staat mijn CV in het menu. Deze is inmiddels aangepast naar mijn toekomstige werkzaamheden.

Mijn laatste baan eindigde door veranderingen in subsidies. Mijn achtergrond was vrij specifiek, maar ook weer generalistisch. Ik werkte binnen een kleine organisatie als projectcoördinator. Binnen deze projecten deed ik alles zelf. Ik onderhield ook de website en social media kanalen van de organisatie en adviseerde en dacht mee met beleidsissues.

Zo raakte ik dus in meerdere werkvelden thuis, maar ik kon mezelf op geen van die werkvelden specialist noemen. Hierdoor werd het lastig bij vacatures die dan op een van die gebieden gericht was, goed op te vallen.

Uiteindelijk heb ik besloten om als zelfstandige te gaan starten en wel via de Coöperatie De Vrije Uitloop. Dit is een vorm van coöperatief ondernemen samen met andere leden, waarbij je elkaar kan ondersteunen, motiveren en inspireren. In de rechter balk staat in het kort welke plannen ik ga uitzetten. Deze zullen nog een eigen website gaan krijgen. Op de site waar je nu leest zijn mijn werkzaamheden verzameld en zal ik mijn ervaringen als ‘scharrelondernemer’ delen.