Kwaliteiten in beeld

Talent poster

Omdat ik van beelden en symboliek houd, heb ik mijn vaardigheden en kennis samengevat in deze afbeelding. De bloemen laten mijn kennisgebieden zien plus mijn kwaliteiten op het gebied van project en communicatie. De overige symbolen er omheen geven verder weer wie ik ben en waar ik voor sta.

De boom staat voor kracht en standvastigheid, geeft leven. Verwijzing naar natuur.
Het schommelen met het kind voor spelen en ook kijken met de blik van een kind, je verwonderen over de wereld.
De zangvogel voor mijn liefde voor muziek.
Uil voor wijsheid en kennis, voor mijn leervermogen. Ik zoek informatie ter onderbouwing van mijn werk.
Regenboog: na regen komt zonneschijn. Het wordt altijd beter. Een mooi en kleurrijk natuurverschijnsel. Verwijzing naar geluk. Soms symbool voor levenspad genoemd.
Adelaar staat voor overzicht en oog voor detail. Ik zie veel, ben sterk in analyseren en vanuit een helikopterview de rode draad volgen.
De pauw staat voor schoonheid en trots, voor jezelf mogen laten zien in alle pracht en praal. Wat mij motiveert in werk is met projecten mogelijkheden creëren voor mensen met een beperking of die op andere manier niet volledig en volwaardig in de maatschappij kunnen deelnemen. Tevens is de pauw een knipoog naar mijn passie voor oriëntaalse dans.
De berg hooi waar de pauw op staat, verwijst naar een berg moeten beklimmen, jezelf ontwikkelen.