Wie is Esther?

Onderstaande tekst maakte ik in de tijd van het solliciteren, om iets te vertellen over wie ik buiten het werk ben.

Wie is Esther als ze niet aan het werk is?

Aansluitend bij mijn passie in het werk, geniet ik er ook privé zeer van om mensen in hun element te zien en het meeste uit hun leven te halen. Graag heb ik samen met vrienden diepzinnige gesprekken, creatieve samenwerkingen en speelse ontspanning en gekkigheid. Waar nodig sta ik aan hun zij om te luisteren, vragen te stellen en overzicht te bieden. Ik help informatie te zoeken of laat zien hoe bijvoorbeeld Facebook werkt.

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Een tweede passie heb ik privé gevonden in muziek, zang en dans. Zo heb ik djembé, keyboard en fluit gespeeld, en in koren gezongen. Momenteel ben ik actief in de oriëntaalse dansgroep Nisa Najila. Dit is een amateur dansgroep van veelal iets oudere dames die met veel passie en enthousiasme de schoonheid van de oriëntaalse dans blijven verkennen. In maart 2015 hebben we meegedaan aan de Benelux Championship Belly Dance en werden we kampioen in onze categorie! Ik heb me ingespannen voor een Arabische naam voor onze groep en heb een logo gemaakt. Nisa Najila betekent vrouwen met een schittering in de ogen. Ik onderhoud de Facebookpagina van de groep en maak vaak posters en filmpjes van onze optredens. In 2016 heb ik een website gemaakt! Klik hier om deze te bezoeken. Tevens ben ik de spannende ontwikkeling aangegaan om als solo danseres op te treden!

Verder ben ik een trotse tante van drie jonge nichtjes, waar ik graag mijn tijd mee doorbreng en leuke logeerpartijtjes voor organiseer. Voor alle drie heb ik een fotodagboek gemaakt van de zwangerschap en hun eerste levensjaar. Jaarlijks neem ik ze mee voor een dagje uit met de trein.

Tot slot vertoef ik graag in de natuur voor wandelingen en het maken van mooie foto’s, hetgeen ik met een aantal mensen kan delen. In het maken van foto’s, fotobewerking en lomografie vind ik een leuke hobby en een manier om mijn herinnering en beleving vast te leggen.

cropped-cropped-IMG_20131016_153801_12.jpg