T-shirts en hoodies

Als extra actie om onze DanceOff te versterken heb ik een tweetal ontwerpen gemaakt voor op kleding. Via Teezily hebben we drie succesvolle campagnes afgerond en zo’n €195 euro verdiend voor het Prinses Beatrix Spierfonds.  Hieronder volgt nog de toelichting van de campagnes. Ze zijn inmiddels afgelopen, maar wanneer er tien mensen geïnteresseerd zijn en zeggen, ik wil er nog een, dan wordt de campagne opnieuw geopend.

T-Shirt met tekening van Badra Falak – NU OOK IN TOP BESCHIKBAAR
Het eerste ontwerp is gemaakt met behulp van een foto van Badra Falak tijdens haar solo bij de KAM 2014 in het Chassé Theater. Binnen in het silhouet zijn teksten geplaatst die ik geschreven heb vanuit mijn passie voor dans, vooral gericht op de beleving en expressie van dans. Ook zonder een perfecte spierbeheersing is op een aangepaste manier deze kwaliteit van dans voor veel meer mensen bereikbaar, zoals ook mensen met spierziekten.

Campagne silhouet t-shirt                                    tshirt wit silhouet 12

Klik hier om dit unieke bellydance t-shirt te bestellen.

Hoodie & t-shirt I love to dance

Nu is er nog een tweede ontwerp, voor iedereen die van dansen houdt. Dit ontwerp is beschikbaar in de kleuren rood, blauw, roze, grijs en zwart.

Hoodie roodCampagne love to dance t-shirt

 

t-shirt ontwerp I love to dance 2 witte letters rode achtergrond

Klik hier om dit unieke I love to dance t-shirt te bestellen.

Bestellen bij Teezily

De kleding is te bestellen in verschillende kleuren.
Er staat een maattabel bij, met de hoogte en breedte van het shirt per maat aangegeven. Neem een lievelingsshirt of trui en meet deze na welke maat het beste bij je past.
Let goed op hoeveel dagen de campagne geldig is, binnen deze termijn is het mogelijk te bestellen. Er staat aangegeven hoeveel exemplaren nog nodig zijn voordat de campagne doorgaat. Dan pas wordt de kleding ook vervaardigd.
Tien tot vijftien werkdagen na afloop van de campagne wordt de kleding dan bezorgd.
Wanneer je in de gelegenheid bent om een bestelling samen met andere mensen te plaatsen, kunt u besparen op de verzendkosten.