Testimonials

testimonials

Op deze pagina een aantal reacties van mensen die met mij gewerkt hebben, over hoe ze mij en mijn werk ervaren. Korte statements die ik vaak van mensen hoor is dat ze me zo optimistisch vinden, iemand die altijd doorzet, overal het beste van maakt en een grote inzet toont. Hieronder nog wat uitgebreidere reacties.

Esther is van grote waarde voor onze organisatie.
In korte tijd heeft ze opmerkelijke verbeteringen doorgevoerd.
Ze is altijd zeer betrokken met een scherpe analytische blik.
Esther werkt proactief en steeds met veel empathie voor de mensen om haar heen.
Kortom, iemand waar je op kunt bouwen.
Roland Tomeï – Voorzitter Stichting Nieuw Nut

Ik heb Esther in korte tijd leren kennen als een intelligente en betrokken vrouw, die nauwkeurig en ijverig haar werk verricht.
Haar samenwerking i.h.k.v. het buddyproject van Surplus Welzijn heb ik als zeer prettig en nuttig ervaren met als resultaat een professioneel geschreven projectplan.
Esther kan goed zelfstandig werken, denkt kritisch mee en is niet beroerd om een stap extra te zetten als dat nodig is.
Rashad Willemsens – Wijknetwerker Surplus

Esther verzorgt voor onze oriëntaalse dansgroep, Nisa Najila, de PR. Zij heeft een website gemaakt, de naam bedacht en het logo ontworpen. Ze onderhoudt onze sociale kanalen en verzorgt het contact met andere dansgroepen en organisatoren van evenementen. Ze heeft ook een grote feestavond georganiseerd. Esther zit zich volledig in voor onze groep. Ze weet van aanpakken en laat zich, als het bij het laten drukken van een t-shirt voor de groep twee keer fout gaat, niet uit het veld slaan. De dansgroep waardeert haar erg voor haar positieve houding en doorzettingsvermogen.
Leden van de dansgroep Nisa Najila

Vanaf 2011 heeft Esther zich ingezet voor Stichting BAS. Hierbij heeft de organisatie door haar inzet een betere organisatiestructuur op kunnen bouwen. Tevens heeft ze het projectbeleid versterkt. Esther is een persoon die zeer zelfstandig de projecten/werkzaamheden op betrouwbare wijze uitvoert. Wij hopen dan ook dat zij weer een passende baan mag vinden in haar kwaliteiten.
Harry van der Avoort – directeur Stichting BAS (aanbeveling gegeven op LinkedIn)

Jaren geleden heb ik Esther leren kennen als een zeer toegewijde ,betrouwbare persoonlijkheid.De laaste jaren heeft zij gewerkt als projectcoordinator bij de Stichting BAS.Helaas door het minderen van subsidies moet zij naar wat anders gaan uitkijken.Ik heb haar zien groeien naar een zeer zelfstandige vrouw.Ze heeft naast een goede opeiding ook de juiste tools om een zeer gewaardeerd medewerker te zijn die niet de 8 tot 5 mentaliteit beheerst. Kortom voor iemand met een vacature een goede kandidaat.
Els van der Wal – Directeur Zorg en Activeringsbedrijf Ateagroep (aanbeveling gegeven op LinkedIn)