Wat Esther u te bieden heeft

Via de Coöperatie De Vrije Uitloop ben ik momenteel bezig mezelf als scharrelondernemer te gaan ontwikkelen. Leden ontwikkelen binnen een coöperatief ondernemen hun eigen werkzaamheden. Met meerdere activiteiten verzamelen we ons inkomen bij elkaar. Ik ben deze bedrijfstakken nu aan het ontwikkelen en zal deze begin van de zomer gaan uitzetten.

In de rechter balk vindt u een samenvatting van de activiteiten die ik van plan ben te gaan uitzetten.

In het menu bovenaan kunt u nog een aantal pagina’s raadplegen van mijn vorige website over mijn achtergrond.

Hieronder nog de samenvatting van de verschillende toekomstige activiteiten:

Kallikona Designs brengt inspirerende ontwerpen op kleding en accesoires. Meerdere ontwerpen zijn geïnspireerd door dans en yoga of het leven zelf. Quotes die jou zelf kunnen inspireren, of waarmee je de persoon die je tegenkomt aanspreekt.

Kallikona Websmart ondersteunt ondernemers bij het bouwen en/of onderhouden van hun website en Social Media kanalen. Laat aansprekende ontwerpen en berichten maken en krijg advies in het overbrengen van jouw boodschap aan jouw doelgroep.

De Kritische Vriendin kan met je meedenken en sparren over jouw vraagstukken. Krijg inzicht en overzicht met scherpe vragen die jou weer op weg helpen. Wil je een onderzoek starten of begeleiding bij je scriptie kun je ook goed bij de Kritische Vriendin terecht.