Werkervaring communicatie

CommunicatieIn meerdere betaalde en vrijwillige projecten heb ik tevens ondersteund in social media en vormgeving. Van de vrijwillige projecten kan ik dit het meest met jullie delen. Hieronder een toelichting en een linken naar meer informatie en beelden.

DanceOff – Prinses Beatrix Spierfonds

Vanuit mijn passie voor dans en betrokkenheid bij mensen met een beperking, heb ik mij in 2015 ingezet voor de actie DanceOff van het Prinses Beatrix Spierfonds. Iedereen werd uitgedaagd om middels dans iets te doen om geld in te zamelen voor onderzoek. Ik heb samen met mijn docente een dansfeest georganiseerd en t-shirts ontwikkeld en verkocht om extra geld binnen te halen. Ik heb de actiepagina onderhouden, flyers gemaakt en berichten geplaatst op social media. We hebben alles tezamen €1007 binnen gehaald! Klik hier om meer te lezen over deze actie, onderin zijn een aantal flyers te zien.

Stichting Koppie-Au
Koppie-Au is een ideële organisatie die geld inzamelt voor onderzoek naar hersentumor bij kinderen. Zij organiseren hiervoor onder andere eenmaal per jaar een sportdag. Ik heb meegeholpen bij de organisatie van deze dag en op de dag zelf de berichten op Facebook verzorgd om de volgers erbij te betrekken. Klik hier voor hun Facebook pagina. De berichten van 22 mei 2016 zijn door mij geplaatst over de sportdag. Zoals bijvoorbeeld dit bericht met een compilatiefilmpje van de terugtocht van de fietsers die zichzelf lieten sponsoren voor hun tocht op en neer naar Rotterdam.

Bewust Breda 
Voor dit zomerfestival vol workshops verzorg ik de Facebook campagne en ontwerp ik de flyer. Klik hier voor hun Facebookpagina en de verschillende berichten en flyers die ik hiervoor gemaakt heb.

Dansgroep onder Badra Falak
In 2015 heb ik Badra Falak ondersteund bij de promotie van een aantal activiteiten, waaronder het bezoek van de Amerikaanse danseres Sadie. Verder maak ik vaak flyers en compilatiefilmpjes voor mijn eigen dansgroep en onze optredens en evenementen. Hieronder een aantal voorbeelden. Ik heb in september 2016 een aparte website gemaakt voor mijn dansgroep, Nisa Najila.

KAM 2015 zonder strepen  Poster Championships   Poster FacebookAankondiging Flashmob 19 september 2015       Uitnodiging Raqs Hilal

(Poster Flashmob was voor intern gebruik.)                     (Datum en locatie weggehaald.)